Olemme osa Mectalentia ja COR Groupia.

Conseptas on perustettu vuonna 2011 ja yrityksemme luottoluokitus on korkein mahdollinen (AAA). Olemme toimineet kannattavasti jo yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme Mectalentin tytäryhtiö sekä kuulumme COR Group- konserniin.

Conseptas tarjoaa tuotekehityspalveluita kuten B2B- tuotteiden sekä kuluttajatuotteiden tuotesuunnittelua. Asiakkaitamme ovat mm. kansainväliset elektromekaanisten tuotteiden ja medikaalituotteiden valmistajat.

Noudatamme toiminnassamme ISO 13485 ja ISO 9001 -laatustandardien mukaisia prosesseja. Pääkonttorimme on Oulussa ja sivukonttori Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yrityksen erikoisala on tuotesuunnittelu elektronisten ja medikaalilaitteiden laitteiden ympärillä. Tyypillisiä projekteja ovat esim. vesi- ja häiriösuojatut (IP/RF -suojaus) tuotteet sekä GSM/GPS/RF -laitteiden suunnittelu.

Tuote tehdään ottaen huomioon kaikki vaiheet, kuten teollinen muotoilu, elektroniikkasuunnittelu, ohjelmistosuunnittelu, mekaniikkasuunnittelu, lujuuslaskenta sekä tuotannollistaminen.

Conseptasin työntekijöillä on yli sadan vuosien kokemus tuotesuunnittelusta. Vuokraamme osaavat resurssimme myös osaksi asiakkaan tiimiä.ARVOMME

• Asiakkaan menestys - Asiakkaan menestys luo lisää hyvinvointia ja töitä kaikille.

• Henkilöstöstä välittäminen - Henkilöstä on meidän suurin voimavaramme ja meillä on matala keskustelukynnys asiasta kuin asiasta.

• Sitoutuneisuus - Meille on tärkeää saada projekti valmiiksi.

• Tuloksellisuus - Hyvät saavutukset ruokkivat meitä ja innostavat meitä uusiin hyviin tuloksiin.Yhteistyössä